Z nami do uspešnih projektov

O podjetju

Smo inovativno podjetje z obilo izkušnjami na področju projektiranja, še posebej na področju izdelave statičnih izračunov ter gradbenega projektiranja. Ukvarjamo se s projektiranjem vseh vrst objektov, inženiringom in drugim tehničnim svetovanjem. Uspešen tim notranjih in zunanjih sodelavcev deluje hitro in učinkovito na področjih reševanja novih nalog in izzivov. 

Zgodba

Zgodba podjetja ELiZE d.o.o. se začne leta 2006.Podjetje že od vsega začetka ponuja statične izračune jeklenih konstrukcij, gradbenih konstrukcij, rezervoarjev ter drugih naprav. S pomočjo zunanjih sodelavcev in strokovnjakov na področju gradbeništva je podjetje poleg statičnih izračunov ter risanja opažnih in armaturnih načrtov zelo uspešno izvajalo tudi izgradnjo elektrarn na sončno energijo.

Trend povpraševanja po naših storitvah, večanje naročil in zahtevnost projektov vodi v povečevanje podjetja, ki leta 2019 zaposluje že 6 oseb ter z zunanjimi sodelavci skupno šteje 8 oseb.

Zakaj izbrati nas

Delovni tim predan delu s hitrimi strokovnimi rešitvami je naša prednost. Delovni tim je sestavljen iz zunanjih in notranjih inženirjev z izkušnjami in znanjem na svojih področjih.

 

Naša statična poročila, izračuni jeklenih konstrukcij, celotne inženiring rešitve ter armaturni in gradbeni načrti so tehnično dovršeni. Poročila in načrte izdelujemo spomočjo licenciranih programov. Kupci, ki nam zaupajo večinoma prihajajo iz Avstrije, Nemčije in drugih evropskih držav ter tudi Slovenije. 


Zadovoljiti, postreči naše kupce z znanjem nam je na prvem mestu, zato smo prava izbira za vaše projekte.

Vas zanima kaj več?

Kontaktirajte nas